• Wat is het verhaal dat u wilt communiceren en wat wilt u bereiken bij uw doelgroep?
    In een vrijblijvend gesprek gaan we op zoek naar de communicatie- behoefte van uw bedrijf of organisatie. Misschien heeft u hier zelf al hele goede idee├źn over, deze gebruiken we als startpunt.

  • Op basis van het gesprek schrijven we een bondig filmconcept en maken we een kosteninschatting. Beide zijn in deze fase nog flexibel en kunnen we aanpassen tot we het eens zijn over het uiteindelijke concept. Bedenk dat het maken van een film altijd maatwerk is en de kosten van vele factoren afhankelijk zijn. Voor elk budget is een film te maken.

  • Nadat we het eens zijn over prijs en concept schrijven we een script. Het script beschrijft het verhaal dat de film gaat vertellen, welke beelden er te zien zijn, wie er in beeld komen, welke rol deze mensen spelen en wat er verder allemaal nog van belang is. Ten slotte stellen we in deze fase ook een definitieve offerte op.

  • Tijdens de opnamedag(en) verzamelt de crew volgens een nauwgezette planning op locatie of in de studio alle beelden en audio die nodig zijn voor het maken van de film. Licht, geluid, camera, actie!

  • In de montage komt alles samen. We selecteren de mooiste opnamen, we nemen de eventuele voice-overs op, we selecteren muziek die goed bij de film past en we voorzien de film van grafische elementen.

  • Als de film helemaal voldoet aan uw wensen, leveren we deze bij u aan in het gewenste formaat. Voor gebruik op internet en social media, maar bijvoorbeeld ook voor iPhone, iPad of op Blu-Ray/DVD. Vervolgens kan de film zijn werk gaan doen!