In een wereld die steeds meer draait om beeld en geluid, is film een krachtig en effectief communicatiemiddel. Als bedrijf of organisatie heb je altijd een verhaal te vertellen. Point of View Media helpt u daar graag bij. Uw wensen en ideeën vormen daarbij het startpunt. Wij geloven in samenwerken in plaats van ‘u vraagt wij draaien’. Vanuit onze jarenlange ervaring als all-round mediabedrijf adviseren we bloedeerlijk wat er wel en niet goed werkt in beeld en geluid. Het mooie is dat we alle productiefaciliteiten in huis hebben, zoals camera’s, een studio en edit suites. Van script tot montage kunnen we opdrachtfilms in huis produceren.

Voor televisie produceren we diverse programma’s van begin tot eind: van idee tot oplevering. Ook maken we graag opdrachtfilms van A tot Z. Uw wensen en ideeën vormen het startpunt. Wij geloven in samenwerken in plaats van ‘u vraagt, wij draaien’. Vanuit onze jarenlange ervaring als allround mediabedrijf adviseren we eerlijk wat er wel en niet goed werkt in beeld en geluid. Het mooie is dat we alle productiefaciliteiten in huis hebben, zoals camera’s, een studio en editsuites. Van script tot montage kunnen we films en series in huis produceren.

  • Wat is het verhaal dat u wilt communiceren en wat wilt u bereiken bij uw doelgroep?
    In een vrijblijvend gesprek gaan we op zoek naar de communicatie- behoefte van uw bedrijf of organisatie. Misschien heeft u hier zelf al hele goede ideeën over, deze gebruiken we als startpunt.

  • Op basis van het gesprek schrijven we een bondig filmconcept en maken we een kosteninschatting. Beide zijn in deze fase nog flexibel en kunnen we aanpassen tot we het eens zijn over het uiteindelijke concept. Bedenk dat het maken van een film altijd maatwerk is en de kosten van vele factoren afhankelijk zijn. Voor elk budget is een film te maken.

  • Nadat we het eens zijn over prijs en concept schrijven we een script. Het script beschrijft het verhaal dat de film gaat vertellen, welke beelden er te zien zijn, wie er in beeld komen, welke rol deze mensen spelen en wat er verder allemaal nog van belang is. Ten slotte stellen we in deze fase ook een definitieve offerte op.

  • Tijdens de opnamedag(en) verzamelt de crew volgens een nauwgezette planning op locatie of in de studio alle beelden en audio die nodig zijn voor het maken van de film. Licht, geluid, camera, actie!

  • In de montage komt alles samen. We selecteren de mooiste opnamen, we nemen de eventuele voice-overs op, we selecteren muziek die goed bij de film past en we voorzien de film van grafische elementen.

  • Als de film helemaal voldoet aan uw wensen, leveren we deze bij u aan in het gewenste formaat. Voor gebruik op internet en social media, maar bijvoorbeeld ook voor iPhone, iPad of op Blu-Ray/DVD. Vervolgens kan de film zijn werk gaan doen!

POV Media denkt graag mee als het gaat om online strategie. Of het nu gaat om wervende campagnes, het bedenken en begeleiden van periodieke, professionele vlogs, het creëren van een afwisselende content calendar of het bouwen van online kennisplatformen: Door onze in-house faciliteiten kunnen wij het complete totaal concept leveren. Wij hebben de tools in huis om u maximaal te ondersteunen. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends, denk bijvoorbeeld aan 360° films, Augmented Reality en VR. Deze kennis zetten we graag in om ‘tailor made’ uw online producties op de kaart te zetten.

Al jarenlang opereert POV Media binnen het televisielandschap. Voor verschillende omroepen en commerciële zenders hebben we voor diverse programma’s de complete postproductie verzorgt. Onze ervaring en technische know-how zorgt ervoor dat we voor elk programma de workflow kunnen optimaliseren. Of het nu een dagelijks magazine programma is, of een wekelijks showformat: wij gaan de uitdaging aan om er het maximale uit te halen.